Formació > Conferència: Aspectes pràctics i legals de la videovigilància a les empreses

Data:
Dijous, 26 de maig de 2011

Hora:
18.00 hores

Lloc:
Sala d’actes de COELL (Rambla de Ferran, 32)

El proper dijous 26 de maig COELL acollirà la jornada “Aspectes pràctics i legals de la videovigilància a les empreses” en el decurs de
la qual s’informarà de manera pràctica de manera pràctica d’aspectes com la tria, posada en marxa i manteniment d’un sistema de videovigilància a les empreses. La jornada està organitzada pel Grup de Protecció, Vigilància i Sistemes de Seguretat d’AGRISEC. Els sistemes de seguretat representen una important mesura de dissuasió davant de furts i són una eina indispensable per a la verificació d’un acte delictiu, essent a més un sistema complementari als sistemes de seguretat contra intrusió i contra incendi. Ara bé, la continua evolució tecnològica dels sistemes de videovigilància, la gran quantitat de sistemes i de games de productes, dels recents canvis legislatius i de les obligacions que comporta disposar d’aquests sistemes, hi ha un gran desconeixement a l’hora de triar i posar en marxa un sistema de videovigilància.

La conferència, adreçada a tots els socis de COELL i a totes les persones interessades en aquest tema, serà impartida per
responsables de l’empresa COMANT (especialitzada en la instal·lació i manteniment de solucions de seguretat) i de l’empresa SAGARIS, (especialitzada en aspectes legals relacionats amb les noves tecnologies).
Si hi esteu interessat agrairíem confirméssiu la vostra assistència a coell@coell.org o trucant al 973 23 21 66 (extensió 7)

Dijous, 26 de maig de 2011

Sala d’actes de COELL.
Rambla de Ferran, 32